Kontakti dhe datat

Rezervoni takimin tuaj këtu për një konsultim fillestar, një emergjencë ose një ekzaminim pasues në Qendrën e Syve wollishofen.

Ofertë për sëmundjet dhe sëmundjet e syrit

Nën drejtimin e Dr. Med. Dominique Muster, Wollishofen Eye Center ofron ekspertizë oftalmologjike nga një burim i vetëm: nga diagnoza dhe terapia deri tek kirurgjia e syve dhe kontrollet postoperative.

Dëmtim I pakrahasueshëm

Testi i syve dhe kontrolli i syve

Dëshironi të testoni performancën e syve tuaj tek optikët tanë? 

Sytë e thatë I pakrahasueshëm

Sytë e thatë

Sytë e thatë (sindroma sicca) shkaktohen nga prodhimi i reduktuar i lotit ose rritja e avullimit të lëngut lotsjellës.

Largpamësi I pakrahasueshëm

Sytë e fëmijëve - Parandalimi dhe sëmundjet

Me fëmijët, është edhe më e rëndësishme të mos humbasësh asgjë. Edhe çrregullimet e vogla mund të çojnë në dëmtime të përhershme të shikimit.

Miopia I pakrahasueshëm

Miopia

Afërsia (miopia) mund të ndodhë në çdo moshë. Miopia nga -4.5 diopters duhet të kontrollohet rregullisht.

Largpamësi I pakrahasueshëm

Largpamësia – hiperopia

Është e këshillueshme që të gjithë të prekurit t'i kontrollojnë sytë rregullisht nga një oftalmolog.

Dëmtim I pakrahasueshëm

Deformimet e qepallave

Korrigjimi i treguar nga ana mjekësore i mospërfilljes së qepallave. Korrigjimi estetik i qepallave dhe qeseve nën sy.

Katarakt I pakrahasueshëm

Katarakt – Katarakte

Lentet e lindura ose të lidhura me moshën mund të hiqen kirurgjikisht dhe të zëvendësohen me një lente artificiale.

Sëmundja makulare I pakrahasueshëm

Degjenerimi makular i lidhur me moshën (AMD)

Degjenerimi makular i lidhur me moshën (AMD) është shkaku më i zakonshëm i dëmtimit të shikimit në pleqëri.

Presbyopia I pakrahasueshëm

Presbyopia - Presbyopia

Presbyopia zakonisht fillon nga mosha 40 deri në 50 vjeç. Opsionet përfshijnë leximin e syzeve ose korrigjimin e syve me lazer.

Glaukoma I pakrahasueshëm

Glaukoma

Glaukoma mund të trajtohet me ilaçe (pika syri), kirurgji lazer ose kirurgji.

Sëmundja e kornesë I pakrahasueshëm

Sëmundjet e kornesë

Inflamacionet dhe dëmtimet, por edhe mosha dhe sëmundjet trashëguese çojnë në sëmundje korneale.

Sëmundja I pakrahasueshëm

Retina dhe vitreous

Sëmundjet e retinës mund të trajtohen pa dhimbje me lazer.

Oftalmologë dhe ekip në Qendrën e Syve wollishofen

Dr. med.
Dominik Mustur

Drejtor mjekësor, oftalmolog, incl. Kirurgjia e syrit - Specialist FMH Ophthalmology and Ophthalmic Surgery

Dr. med.
Myron Kynigopoulos

Oftalmolog

Specialist FMH Ophthalmology / Surgery

Dr. med.
Andrea Stocker

Mjeku i syrit

Specialist i oftalmologjisë FMH

Dr. med. i)
Giovanni Di Legge

Oftalmolog

Specialist në Oftalmologji

Samira Passamonti

Dipl. med. Menaxheri i praktikës, ekipi dhe administrata e pacientëve

Rachel Lichtenstein

Optometrist, testet e syve dhe recetat, planifikimi kirurgjik

Barbara Weisstanner

Eidg. Dipl. Ortoptist, Vision School & Strabismus Consultation

Kardelen Satana

Praktikoni pritjen / administratën, konsultimin telefonik

Gabriel Bishop

Optometrist EFZ, Marketing Dixhital, Testet e Syve, Këshilla Teknike

Dylan Vella

Dipl. Ortoptist, Vision School & Strabismus Consultation

Opinionet e pacientit

Pacientët tanë e vlerësojnë praktikën tonë profesionale dhe dinamike të oftalmologjisë.