Sytë e sëmurë

Edhe në pamje të parë, oftalmologët mund të njohin disa sëmundje ose të paktën t'i dyshojnë fort ato. Më pas mund të shihen më shumë detaje, ndër të tjera, në ekzaminimin e fundusit të syrit.

Ofertë për sëmundjet dhe sëmundjet e syrit

Nën drejtimin e Dr. Med. Dominique Muster, Wollishofen Eye Center ofron ekspertizë oftalmologjike nga një burim i vetëm: nga diagnoza dhe terapia deri tek kirurgjia e syve dhe kontrollet postoperative.

Dëmtim I pakrahasueshëm

Testi i syve dhe kontrolli i syve

Dëshironi të testoni performancën e syve tuaj tek optikët tanë? 

Sytë e thatë I pakrahasueshëm

Sytë e thatë

Sytë e thatë (sindroma sicca) shkaktohen nga prodhimi i reduktuar i lotit ose rritja e avullimit të lëngut lotsjellës.

Largpamësi I pakrahasueshëm

Sytë e fëmijëve - Parandalimi dhe sëmundjet

Me fëmijët, është edhe më e rëndësishme të mos humbasësh asgjë. Edhe çrregullimet e vogla mund të çojnë në dëmtime të përhershme të shikimit.

Miopia I pakrahasueshëm

Miopia

Afërsia (miopia) mund të ndodhë në çdo moshë. Miopia nga -4.5 diopters duhet të kontrollohet rregullisht.

Largpamësi I pakrahasueshëm

Largpamësia – hiperopia

Është e këshillueshme që të gjithë të prekurit t'i kontrollojnë sytë rregullisht nga një oftalmolog.

Dëmtim I pakrahasueshëm

Deformimet e qepallave

Korrigjimi i treguar nga ana mjekësore i mospërfilljes së qepallave. Korrigjimi estetik i qepallave dhe qeseve nën sy.

Katarakt I pakrahasueshëm

Katarakt – Katarakte

Lentet e lindura ose të lidhura me moshën mund të hiqen kirurgjikisht dhe të zëvendësohen me një lente artificiale.

Sëmundja makulare I pakrahasueshëm

Degjenerimi makular i lidhur me moshën (AMD)

Degjenerimi makular i lidhur me moshën (AMD) është shkaku më i zakonshëm i dëmtimit të shikimit në pleqëri.

Presbyopia I pakrahasueshëm

Presbyopia - Presbyopia

Presbyopia zakonisht fillon nga mosha 40 deri në 50 vjeç. Opsionet përfshijnë leximin e syzeve ose korrigjimin e syve me lazer.

Glaukoma I pakrahasueshëm

Glaukoma

Glaukoma mund të trajtohet me ilaçe (pika syri), kirurgji lazer ose kirurgji.

Sëmundja e kornesë I pakrahasueshëm

Sëmundjet e kornesë

Inflamacionet dhe dëmtimet, por edhe mosha dhe sëmundjet trashëguese çojnë në sëmundje korneale.

Sëmundja I pakrahasueshëm

Retina dhe vitreous

Sëmundjet e retinës mund të trajtohen pa dhimbje me lazer.

Emërimet në Qendrën e Syve wollishofen

Nëse nuk mund të gjeni një takim online në një kohë të dobishme, ju lutemi na kontaktoni me telefon.

Datat e dakordësuara (T&C's):

Nëse nuk jeni në gjendje të bëni takimin, ju lutemi na informoni sa më shpejt që të jetë e mundur. Emërimet e rezervuara online mund të anulohen në mënyrë elektronike deri në 24 orë përpara. Emërimet që nuk anullohen 24 orë përpara për fat të keq duhet të ngarkohen. Shtesa e emergjencës mund të ngarkohet sipas normës së zbatueshme për emërimet në të njëjtën ditë. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.